Αυτοκίνητο

Καλέστε στο 18189 (+30 2130318189 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό), ή από τον υπολογιστή σας, ασφαλίστε τώρα το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας, απλά, γρήγορα και οικονομικά, επιλέγοντας ένα από τα τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης ΕθνικήProtect.

Με όλα τα προγράμματα ασφάλισης, παρέχεται δωρεάν Φροντίδα Ατυχήματος, συμμετοχή στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού και πρόσβαση στο ευρύ δίκτυο των Συνεργαζόμενων Συνεργείων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Επιπλέον, με κάθε ασφάλιση αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας άνω των 50cc στα προγράμματα ΕθνικήProtect, η Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρει εντελώς δωρεάν μία ευρεία γκάμα παροχών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, σε συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Μάθετε περισσότερα.

2
Auto Protect Extra
Πληροφορίες
3
Auto Protect Premium
Πληροφορίες
1

Auto Protect Classic

Πλήρες πρόγραμμα υποχρεωτικής ασφάλισης

Το πρόγραμμα Auto Protect Classic αποτελεί την ιδανική λύση για την οικονομική κάλυψη της υποχρεωτικής από το Νόμο ασφάλισης (αστικής ευθύνης οχήματος) ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντικές πρόσθετες καλύψεις

Οι καλύψεις με μία ματιά

• Αστική ευθύνη προς τρίτους
Αποτελεί την υποχρεωτική από το Νόμο κάλυψη και αφορά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων, από την κυκλοφορία του ασφαλιζόμενου οχήματος.

• Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
Εξασφαλίζει την κάλυψη των υλικών ζημιών που θα προκληθούν στο όχημά σας από ανασφάλιστο όχημα, έως 100.000€, χωρίς να απαιτείται να απευθυνθείτε στο Επικουρικό Ταμείο Ασφάλισης.

• Τοπική ρυμούλκηση
Η κάλυψη αυτή σας δίνει τη δυνατότητα ρυμούλκησης του οχήματός σας ύστερα από ατύχημα, σε συνεργείο της επιλογής σας.

• Φροντίδα ατυχήματος
Με ένα απλό τηλεφώνημα, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις πρώτες δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα, συγκεντρώνοντας στοιχεία μαρτύρων, φωτογραφίζοντας τα εμπλεκόμενα οχήματα και καταγράφοντας τις συνθήκες του ατυχήματος.

• Νομική προστασία (προαιρετικά)
Παρέχεται στον ασφαλισμένο νομική προστασία έναντι των αστικών και ποινικών ευθυνών του, συνεπεία της χρήσης του αυτοκινήτου. Επίσης, καλύπτονται και όλα τα σχετικά έξοδα μέχρι ποσού 3.000€ ανά έτος.

• Προσωπικό ατύχημα οδηγού (προαιρετικά)
Καταβάλλεται ποσό 5.000 € στους δικαιούχους του ασφαλισμένου σε περίπτωση θανάτου του, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος. Επίσης, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, καταβάλλεται ποσοστό επί του παραπάνω ποσού στον ίδιο τον ασφαλισμένο.

• Θραύση κρυστάλλων (προαιρετικά)
Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν στα υάλινα μέρη του ασφαλισμένου αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους καθαρισμού του οχήματος, μέχρι του ποσού των 1.000€ ανά ασφαλιστικό έτος. Η απαλλαγή, δηλαδή η συμμετοχή του ασφαλισμένου στην αποκατάσταση της ζημιάς, ορίζεται σε 150€ ανά γεγονός. Σε περίπτωση επισκευής του οχήματος σε εξειδικευμένο συνεργείο επισκευής κρυστάλλων που συνεργάζεται με την Εθνική Ασφαλιστική, δεν ισχύει απαλλαγή.

• Οδική βοήθεια (προαιρετικά)
Η ΕθνικήProtect, σε συνεργασία με την Mondial Assistance, σας παρέχει πλήρη κάλυψη οδικής βοήθειας, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη μεταφορά του οχήματος, τον επαναπατρισμό του οδηγού και των επιβατών καθώς επίσης και την κάλυψη των εξόδων διανυκτέρευσης του οδηγού και των επιβατών.


Εθνική Web Pay

Powered by i-bank
Aρχική σελίδα Όροι χρήσης Προστασία προσωπικών δεδομένων Πληροφορίες για Cookies © Εθνική Ασφαλιστική 2012-2022

Να μην εμφανιστεί ξανά αυτό το μήνυμα
Είδος κάλυψης
This DIV is used to display coverages in the quotes pages (car and fire at the point of writing this).
Αποδοχή         Ακύρωση
Web Deal

ΕΩΣ -I0%

Έκπτωση έως 10%

Η προσφορά ισχύει για αγορές των πακέτων αυτοκινήτου Auto Protect Classic και Auto Protect Extra και η έκπτωση υπολογίζεται επί του μικτού ασφαλίστρου που διαμορφώνεται από το σύνολο των καλύψεών τους πλην της οδικής βοήθειας και της θραύσης κρυστάλλων (για το πακέτο Auto Protect Extra)