Ζωή & Υγεία

Ασφαλιστείτε τώρα, απλά και γρήγορα, χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο υγείας και αποκτήστε πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια του προγράμματος πρόληψης υγείας ΕθνικήProtect. Η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές και βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.

 

ProtectΠρολαμβάνω

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης

Οι παρακάτω πληροφορίες αποτελούν ενημέρωση προ της σύμβασης σχετικά με το παρεχόμενο πρόγραμμα.
Το ProtectΠρολαμβάνω αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας υγείας, το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο την πρόληψη και σας παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Απευθύνεται σε ενήλικες έως 75 ετών και η ασφάλιση παρέχεται χωρίς έλεγχο υγείας.

Περιλαμβάνει ετήσιο έλεγχο υγείας (check-up), μεγάλες εκπτώσεις σε πλήθος διαγνωστικών εξετάσεων στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα, καθώς και δωρεάν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας.

Οι καλύψεις με μια ματιά

• Ετήσιος προληπτικός έλεγχος (check-up)
Παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ετήσιου προληπτικού ελέγχου υγείας (check-up), χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού. Ο έλεγχος περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις: γενική αίματος, αιμοπετάλια, ταχύτητα καθίζησης ερυθρών, χοληστερίνη, σάκχαρο, ουρία.
Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός επιπλέον ετησίου ανά ασφαλιστικό έτους check-up, με μόλις 15 ευρώ .Το πρόσθετο αυτό check-up περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις : γενική αίματος , γενική ούρων, σάκχαρο, ουρία, χοληστερόλη ολική, χοληστερόλη HDL, χοληστερόλη LDL, τριγλυκερίδια, ουρικό οξύ, TSH , FT4 . Επιπλέον, για τους άνδρες περιλαμβάνει το ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA), ενώ για τις γυναίκες, την CA-15-3 εξέταση.

• Κάλυψη εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων
Καλύπτονται τα έξοδα των διαγνωστικών εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα, λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, μετά την αφαίρεση της συμμετοχής του ασφαλισμένου και με ανώτατο όριο ετησίως τα 2.000 ευρώ. Το ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου είναι 25%.
Σε περίπτωση διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων με προσκόμιση έγκυρου παραπεμτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του ΕΟΠΥΥ στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, μηδενίζεται το ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου.

• Ασφάλιση ζωής
Περιλαμβάνεται ισόβια ασφάλιση ζωής ύψους 300 ευρώ, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ισόβια διάρκεια της κάλυψης, με την προϋπόθεση ότι εξοφλούνται εμπρόθεσμα τα ετήσια ασφάλιστρα.


Επιπλέον δωρεάν παροχές
• Πρόσβαση στο δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών με προνομιακούς όρους
Με το ProtectΠρολαμβάνω αποκτάτε πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι μπορούν να σας εξυπηρετήσουν στο ιατρείο τους ή στο σπίτι σας, σε προνομιακές τιμές. Η συμμετοχή σας για επίσκεψη στο διαγνωστικό κέντρο ή στα εξωτερικά ιατρεία των κλινικών του καθορίζεται σε 15 ευρώ, σε ιατρείο του δικτύου 20 ευρώ, ενώ αντίστοιχα για επίσκεψη του ιατρού στο σπίτι σας η συμμετοχή ξεκινά από 35 ευρώ.

• Δωρεάν πρόσβαση στο ιατρικό τηλεφωνικό κέντρο
Το ιατρικό τηλεφωνικό κέντρο 18189 λειτουργεί 24 ώρες το 24-ωρο και παρέχει τις εξής υπηρεσίες: ιατρικές συμβουλές από εφημερεύοντες ιατρούς, άμεσες συμβουλές σε κάθε πρόβλημα υγείας, πληροφορίες για το δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών (διευθύνσεις, ειδικότητες, αμοιβές) και για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία.

Υπολογισμός Ασφαλίστρου

Προλαμβάνω Δεξί Banner
Εθνική Web Pay

Powered by i-bank
Aρχική σελίδα Όροι χρήσης Προστασία προσωπικών δεδομένων Πληροφορίες για Cookies © Εθνική Ασφαλιστική 2012-2019

Να μην εμφανιστεί ξανά αυτό το μήνυμα
Είδος κάλυψης
This DIV is used to display coverages in the quotes pages (car and fire at the point of writing this).
Αποδοχή         Ακύρωση
Web Deal

ΕΩΣ -I0%

Έκπτωση έως 10%

Η προσφορά ισχύει για αγορές των πακέτων αυτοκινήτου ProtectClassic και ProtectExtra και η έκπτωση υπολογίζεται επί του μικτού ασφαλίστρου που διαμορφώνεται από το σύνολο των καλύψεών τους πλην της οδικής βοήθειας και της θραύσης κρυστάλλων (για το πακέτο ProtectExtra)